Konnektorer & Værktøj

Vores produkter og løsninger er verdens mest hårdføre og pålidelige, med et design til at løse krævende opgaver i barske miljøer. Vi forhandler både standard produkter og kunde specifikke løsninger fra de førende konnektor producenter i verden. Vi har adgang til producenternes komponentlagre og R&D afdelinger og vi har lager i Danmark, hvilket sikrer kort leveringstid på standard- og kundespecifikke løsninger.

Konnektorer

Amphenol er verdens største producent af konnektorer indenfor Industri, Militær og Telecom.

Touchtower er en innovativ og teknologisk førende producent af svagstrøms konnektorer.

Værktøj

Vi har alle former for værktøj til kabel og lednings konfektionering, både klipning, afisolering, crimpning, støbning og mærkning.
Værktøjerne fås som manuelt håndværktøj, pneumatisk og elektrisk, både semi- og fuldautomatiske anlæg.

Kabel & lednings bearbejdning, både manuelt, semi- og fuldautomatisk. Stripping, Crimping, Tinning, Stamping og Hotmelt moulding

Se produkt video her

Lednings stripper / crimper Megomat Primo

Kabel & Ledningstest og dokumentation

Kabel & Lednings Træktest, Tryktest, Tachometer og Stroboskob

Se produkt video her

Træktester FMT-W40

Tryktester FMI B/S

Kabel & Lednings klipper, Hot printer, kabel og lednings afruller

Se produkt video her

Ledningsklipper SM152PLC

Ledningsklipper Process Line ZG400

Kabel og lednings stripning, vridning, fletning og skæring,
for enkelt- og flerleder samt coax

Se produkt video her

Coax lednings stripper BERI.CO.MAX V2

Kabel og lednings stripning for coax og special kabler,
samt udstyr for hårdheds testning

Se produkt video her

Coax ledningsstripper ST730 video

Hårdheds tester HRC3070 video

Maskiner for kabel bearbejdning, optrevling af coax-skærme, kabel- og lednings af-isolering, sensorer og software for dataopsamling i produktion.

Se produkt video her

WiBS-10

Wir-Strip-600

Vores konnektorer benyttes i vindmøller, kraftværker, togdrift, skibsfart, fly, vej- og baneanlæg, styretavler, militæret, Marine, Fly, medicinal og EX områder. Vi har konnektor løsninger indenfor Stærkstrøm, Svagstrøm, Kommunikation samt bussystemer. Konnektorerne kan leveres for Kobber, fiber, coax, twinax, trådløs, pneumatik, væske etc. og er primært indenfor standarderne Mill.C.5015,  Mill.C.26482,  Mill.C.38999 serie I-II-III,  VG95234,  DIN EN 61984, IEC60664-1,  IEC 60529,  samt DIN EN IEC 60130-9. Vores motto er; ”when the going gets tough, the tough gets going”.

Vores værktøjsproducenter er multinationale virksomheder, der udvikler, designer og producerer værktøj, både standard og specialmaskiner, konfigureret som håndværktøj, bænk-top, semi-og fuldautomatiske maskiner, velegnet til lednings og kabelforarbejdningsindustrien.
Værktøjerne benyttes primært af leverandører indenfor transportsektoren, Energisektoren, signal og kommunikationsudstyr, fly, skibe, marine, landbrugsmaskiner, ventilations-anlæg, styreskabe og til forskellige typer af sensorer.

Produktsortimentet omfatter ligeledes en række kvalitetssikringssystemer, maskiner til bearbejdning af polymer optiske fibre (POF), Fortinnings maskiner, værktøj til at stemple, samt forskellige typer af sprøjtestøbemaskiner. Kvalitetssikringssystemer til Test og Dokumentation, af det udførte lednings- og kabelarbejde. Virksomhederne er DIN ISO 9001 certificeret.