Frikøling

Vores systemer for køling i serverrum tilbydes i samarbejde med Frikøling Danmark ApS. Læs mere på www.frikøling-danmark.dk
Frikøling Danmark ApS er førende indenfor kølesystemer til server rum og teknik rum.

Vi har skalerbare løsninger til små og store kølebehov, både som frikøling stand alone, aircondition og kombinations køleanlæg der giver en sikker og fuld redundant køling til serverrummet.
Frikøling er enkelt, sikkert og helt naturligt.

Hvorfor er køling i serverrum vigtigt

Køling i serverrummet er en vigtig faktor for at serverrummet kan fungere optimalt, da overophedning kan få hele serverrummet til at gå ned. Varmen fra de forskellige servere og andet it udstyr, skal holdes på et korrekt niveau og så konstant som muligt, da serverne hurtigt bliver for varme og er med til at varme hinanden yderligere op.

Hvorfor frikøling til serverrum

Et frikølings anlæg er en ideel investering der tjenes lynhurtigt hjem, med en strømbesparelsepå over 90% og en tilbagebetalingstid på 1 til 1½ år. Frikølingsanlægget kan virke alene eller kombineres med et almindeligt airconditions anlæg hvorved sikres en optimal og redundant køling i serverrummet. Vores frikøling er en miljøvenlig teknologi til kølingen af serverrummet, der giver en reduktion i CO² udslippet på mere end 90%. Frikølingsanlægget benytter den kølige udendørsluft til at køle serverrummet, og en avanceret styring sørger for, at temperaturen i serverrummet hele tiden holdes konstant. Af årets 8760 timer, er det under 250 timer (3%) hvor udetemperaturen er over 22 grader, derfor kan frikøling i langt de fleste tilfælde benyttes som eneste kølemetode. Det kølige Nordiske klima gør, at energiforbruget til køling af serverummet kan reduceres med over 90%, samtidig med, at levetiden på et supplerende  aircondition anlæg forlænges betydeligt. Vores frikølingssystem indblæser ren og frisk luft  i serverrummet, via ren-rums filtre, og udblæser overskudsvarmen fra serverer og andet IT udstyr, via udluftningsriste. I de få dage om året, hvor ude temperaturen i nogle situationer kan være for høj, til alene at benytte frikøling, kan frikølings systemet automatisk aktivere assistance, fra et traditionelt Aircondition anlæg. Således sikres en optimal og redundant køling i serverrummet.

Alle vores frikølingsmodeller, har indbyggede temperatur sensorer der sikrer, at ventilatoren automatisk tilpasser hastigheden efter behov. Derved sikres maksimal ydeevne under alle forhold, således den ønskede rumtemperatur altid holdes konstant, samtidig med, at strømforbruget for frikøling er mindre end 10% i forhold til traditionel køling med aircondition. Frikøling i Danmark er enkelt, sikkert og helt naturligt.

Produkter

DeltaMaster serien er enkel i sin opbygning, men med en intelligent styring, der udover at holde den ønskede temperatur i serverrummet, har en lang række ekstra muligheder, såsom styring af eksisterende aircondition anlæg, varmeanlæg, genvex anlæg, brandslukningsanlæg og med en GPRS opkobling til vores overvågnings central. Vores Online GPRS opkobling gør det muligt for vores central, at overvåge jeres anlæg og derved fange begyndende fejl i tide, inden det bliver kritisk. Ved begyndende fejl aktiveres der alarm i serverrummet samtidig med at der udsendes alarm e-mail og alarm SMS til Jeres IT ansvarlige. Sammen med vores vagtordning sikrer dette, at Jeres anlæg altid fungerer optimalt.  Ligeledes logger vi alle de relevante data fra køleanlægget, så I til enhver tid kan se hvor meget energi der er brugt og hvor meget CO² der er udledt, eller rettere, hvor meget I har sparet. Alt er perfekte data til jeres virksomheds energi regnskab og grønne regnskab.

Anlægget har mange forskellige funktioner, her i blandt indstilling af maksimal temperatur forskel imellem ude og inde temperatur, maksimal effekt, relæer for kobling af øvrige tekniske anlæg, såsom aircondition anlæg, bygningsautomatik, varmeanlæg, Genvex  anlæg, alarmgivere, brandslukningsanlæg. Vi har ligeledes et bredt program af tilbehør såsom aircondition anlæg, befugtere, ventilatorer, røg og brandsensorer, alarmgivere etc..

Kort fortalt

Bross Engineering ApS og Frikøling Danmark ApS laver klimaløsninger til serverrum og teknikrum, men i stedet for traditionel airconditionanlæg til IT-køling, EDB-køling og serverkøling, benytter vi frikøling, til køling af serverrum, ofte i kombination med redundant aircondition anlæg. Frikøling er energibesparende og CO₂ reducerende som køleanlæg til serverrum. I det daglige, benyttes der mange forskellige udtryk omkring køling, såsom serverrumskøling, frikølingsanlæg, airconditionanlæg til serverrum, frikøleanlæg, serverkøling, køling til serverrum, frikøling til serverum, IT køling, EDB køling og Frikøling. Vores Frikølingsanlæg er ægte Frikøling, kræver lav investering, har en lynhurtig tilbage- betalings tid, en meget lav driftomkostning og er sammen med vores serviceaftale, det mest sikre på markedet for serverrums køling.

Service Aftale

Vi tilbyder både standard og kundespecifike serviceaftaler, der sikrer maksimal sikkerhed, minimal nedetid og lang levetid.
Lave omkostninger, enkelt og sikkert.

Få yderligere information her; www.frikøling-danmark.dk